O nama


O nama

Life Long Learning Akademija ili škola za cjeloživotno učenje; namijenjena je pojedincima i organizacijama iz gospodarskog i društvenog života. Onima koji osjećaju da im nedostaje znanja i vještina za koje znaju ili se nadaju da će im pomoći u njihovom svakodnevnom radu i životu.

Teme kojima se L3A bavi su iz područja suvremenih tehnologija poput računala i Interneta te suvremenih pristupa ljudskom radu, organizaciji i komunikaciji.

Riječ osnivača

... je Hrvatskoj nužno potrebno kvalitetno cjeloživotno poučavanje iz područja poslovnog upravljanja i komuniciranja te iz područja ...

Zamisao s kojom je L3A osnovana je da svojim polaznicima ponudi najnovije svjetske spoznaje koje prenose najbolji svjetski predavači. Ti vrhunski komunikatori nisu samo "potkovani" teoretičari već ljudi iz prakse s dokazanim višegodišnjim iskustvom i opipljivim rezultatima.

Ni jedan predavač nije odabran "dopisno" već je svakog preporučio neki od stručnjaka i suradnika L3A nakon osobnog sudjelovanja na predavanju ili radionici, u živo.

L3A snažno vjeruje u primjenu novih tehnologija u obrazovanju očekujući da će one i predavača i učenika osloboditi suvišnog tereta, postupaka i ograda, kako bi svoju energiju usmjerili u zajedničko druženje kao vrhunski doživljaj učenja i ovladavanja novim vještinama.

L3A podupire "academic industrial partnership" tj. suradnju stručnjaka iz akademske zajednice i gospodarstva. Stoga su predavači L3A gotovo u pravilu radno aktivni u obje zajednice ili su u pojedinim fazama svog djelovanja bili aktivni u svakoj od njih.

Pored svjetskih stručnjaka, L3A programe izvode i domaći stručnjaci koji su se jednako kao i njihovi strani kolege dokazali i u struci i u poučavanju, a koji se i sami neprekidno školuju i usavršavaju u zemlji i inozemstvu.

I na kraju, program L3A nije "akademski" u negativnom smislu riječi, nije nedodirljiv i nepromjenjiv. Naprotiv, on je za žive ljude koji od njega moraju imati konkretnu korist. Stoga se mijenja i prilagođavanje u skladu s potrebama, primjedbama, kritikama i prijedlozima koje dobiva od svojih polaznika ili onih koji će to možda biti.
Kvaliteta programa ovisi i o Vama!!