CV-Peter-de-Jager

 


Predavači - Peter de Jager
Curriculum Vitae
 

Peter de Jager je govornik, pisac i konzultant za pitanja upravljanja promjenama u svim oblicima i u svim vrstama organizacija. Objavio je na stotine članaka različite tematike, od rješavanja problema, kreativnosti i promjene do učinka moderne tehnologije na pitanja kao što su privatnost, sigurnost i posao. Njegove članke objavljivali su Washington Post, Wall Street Journal, Futurist i Scientific American.

Publika iz IT područja najbolje ga poznaje po nastojanjima da stvori svijest o Y2K problemu za što je primio nekoliko nagrada IT udruga i vladinih agencija. Uz prezentacije i seminare o gore navedenim temama, Peter je pisao nekoliko stalnih kolumni za Association Trends, CIPS across Canada, Enterprise, Globe & Mail online i Municipal World.

Do sada je gostovao u 37 zemalja te je u svijetu priznat kao uzbudljiv, duhovit, provokativan i privlačan govornik. Između ostaloga, govorio je i za Svjetski ekonomski forum, Svjetsku banku i Banku za međunarodna poravnanja.

Njegove prezentacije i radionice su interaktivne, zabavne, cijepljene od krivih ideja i prepoznatljivo provokativne. Demonstrirajući sukobe između uvjerenja i ponašanja, Peter tjera publiku na drugačija razmišljanja o onome što su mislili da znaju. Njegove radove možete pronaći u dijelu “publications” na web stranici www.technobility.com.
 

Pogledajte Petera u akciji!

{wmvremote}http://mediaserver.l3a.com.hr/l3a/razno/dejager.wmv{/wmvremote}