CV - Algin Erozan

 


Predavači - Algin Erozan
Curriculum Vitae
 
Predavač: Anthony Eve, PMP
Algin Erozan, PMP, CISA
Business Management Consultants

Algin Erozan konzultant je tvrtke Business Management Consultants (BMC) s više od 20 godina iskustva u području informacijsko komunikacijske tehnologije te iskustva u vođenju projekata i programa, prodaji i marketingu i poslovnom razvoju. Sudjelovao je na projektima državnog i privatnog sektoru kao menadžer i konzultant s posebnim naglaskom na upravljanje projektima i programima, timovima, nabavom i resursima. Mr. Erozan također ima značajno iskustvo u uspostavi projektnih ureda, razvijanju metodologije upravljanja projektima, reviziji, izgradnji procesa upravljanja projektima te procjenama zrelosti. Pruža usluge treninga i mentoriranja projektnih menadžera te redovito piše na svom blogu kojeg vodi od 2006.

Mr. Erozan je predavač na području upravljanja projektima, te drži treninge za koncepte upravljanja projektima (uvod u naprednu razinu), pripremu za PMP certifikaciju, te treninge za MS Project informatičkim, financijskim, telekomunikacijskim, automobilskim, prehrambenim i logističkim tvrtkama.

Gostovao je na konferencijama vodećih sveučilišta o konceptima upravljanja projektima. Sudjelovao je na prijevodu 4. izdanja PMBOK-a na turski jezik kao član komisije.

Certificirani je PMP (Project Management Professional) i CISA (Certified Information System Auditor) te je član Instituta za projektni management (PMI) te Udruge stručnjaka za reviziju, kontrolu i sigurnost informacijskog sustava (ISACA).

Diplomirao je statistiku, a magistrirao na području industrijskog inženjeringa te računarske znanosti. Tečno govori turski i engleski jezik.