Poslovni predavaci - Anthony Eve


Predavači - Anthony Eve
Curriculum Vitae
 
Anthony Eve, PMP, MAPM
Business Management Consultants
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gospodin Anthony Eve je potpredsjednik BMC-ovog konzultantskog odjela (Business Management Consultants Consulting Division) smještenog na jugozapadu Engleske odakle rukovodi aktivnostima BMC-a unutar Ujedinjenog Kraljevstva. Iskusni je savjetnik u području upravljanja projektima kao i implementator promjena čija je sposobnost vidljiva kroz postignuća u kvalitetnim projektima s određenim vremenskim i proračunskim okvirom.

Gospodin Eve se specijalizirao za oblikovanje i implementaciju sustava za upravljanje projektima/programima s posebnim naglaskom na području ljudskog razvoja unutar ove discipline kao i upravljanju složenim programima uvođenja promjena. Svoju dvadesetogodišnju profesionalnu karijeru započeo je kao inženjer te upravljajući malim obiteljskim biznisom. S vremenom je obogatio svoje iskustvo kao proizvodni inženjer te baveći se projektnim menadžmentom, change menadžmentom i razvojem upravljačkih sustava.

Predvodio je niz multidisciplinarnih timova upravljajući projektima i promjenama stilom upravljanja temeljenim na učinkovitosti, osnaživanju i razvoju timova koji je primjenjivao se u zrakoplovnim, transportnim, inženjerskim te proizvodnim gospodarskim granama uključujući kompanije poput British Airwaysa, BAE SYSTEMS i Airbusa.

Gospodin Eve je posebno kvalificiran za kreiranje, implementaciju i poboljšanje sustava upravljanja projektima. Uspješno provodi organizacijske promjene u brojnim organizacijama putem niza inicijativa koje uključuju usavršavanje tzv. senior menadžmenta; izgradnju i implementaciju sustava upravljanja projektima; procjenu zrelosti organizacije u upravljanju projektima; uspostavu strateških smjernica razvoja i stvaranje i implementaciju programa razvoja projektnog menadžmenta. Njegov uspjeh je potaknuo Airbus da ga angažiraju u svom glavnom uredu u Toulousu gdje je bio zadužen za usklađivanje i razvoj globalnog sustava upravljanja projektima tvrtke s internacionalnim timom i 1200 ljudi uključenih u projektni menadžment.

Gospodin Eve je certificirani PMP (Project Management Professional), član PMI (Project Management Institution), član APM (UK Association of Project Management) i stručnjak za primjenu PRINCE2 metode upravljanja projektima.