E-learning


E-obrazovanje
 

Suvremeno obrazovanje danas je gotovo nezamislivo bez primjene informacijsko-komunikacijske tehnologije i njenih mogućnosti: od najjednostavnijih tehnika korištenja prezentacijskih slajdova na predavanjima, preko osiguravanja dostupnosti izvora znanja na mrežnim stranicama do složenijih sustava za učenje i poučavanje.

U formalnom obrazovanju, primjena IKT donosi brojne prednosti za učenike, studente i nastavnike: bilo da se radi o unapređenju nastavih metoda, administracije cijelog sustava ili o fleksibilnosti pohađanja nastave (učenje na daljinu neovisno o vremenu i prostoru), ali i većem izboru obrazovnih programa (npr. neka svjetska sveučilišta omogućavaju svojim studentima završavanje studija u potpunosti putem Interneta).

Upravo ta fleksibilnost i sveprisutna dostupnost obrazovnih materijala i sadržaja koju omogućava IKT u velikoj je mjeri unaprijedila razvoj cjeloživotnog obrazovanja. Zaposleni pojedinci s vrlo malo slobodnog vremena u mogućnosti su stjecati znanja i vještine ne udaljavajući se s radnog mjesta ili iz vlastitog doma te svladavajući sadržaje u količinama i ritmom koji im odgovara.

 
SAVJETOVANJE

Ukoliko želite u svojoj organizaciji uvesti i potaknuti e-obrazovanje te izraditi vlastite sadržaje ili upotrijebiti naše za obrazovanje zaposlenika, učenika, korisnika i sve to učiniti na najbolji mogući način, budite slobodni javiti nam se. Naše iskustvo skratit će Vaš put do stvaranja kvalitetnog e-obrazovanja.

 
UPRAVLJANJE PROJEKTIMA E-OBRAZOVANJA

Iako postoji velika potreba u organizacijama za uvođenjem nekog od oblika e-obrazovanja, vrlo je česta situacija da za pokretanje i realizaciju takvog projekta ne postoji dovoljno kompetencija, ljudi niti vremena.

L3A vam nudi uslugu pokretanja, planiranja, izvođenja, kontrole i dovršavanja projekta iz područja e-obrazovanja.

 

Želite li saznati više o tome javite nam se na:

ili nas jednostavno nazovite na 01/6185 124.