CV - Vesna Vrga Perović

 


Predavači - Vesna Vrga Perović
Curriculum Vitae
 
Vesna Vrga Perović
Life Long Learning Akademija
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vesna Vrga Perović voditeljica je seminara i konzultant iz područja upravljanja projektima.

Gđa Vrga stjecala je projektna iskustva radeći za Hrvatsku akademsku i istraživačku mrežu -CARNet u razdoblju od 1997 do 2005. u kojem je ustanova restrukturirana u projektnu organizaciju. Kao projektni menadžer bila je usmjerena na uvođenje novih usluga i na projekte organizacijskog razvitka.

Inicirala je brojne skupove i projekte i sudjelovala na međunarodnim projektima u okviru raznih programa i organizacija (CARDS, TEMPUS; 6th FW - GEANT, NATO).

Bila je prva predsjednica Organizacijskog odbora međunarodne CARNet-ove korisničke konferencije, sudjelovala je kao govornik na mnogim NATO-vim radionicama od 1999. do 2004. te je bila je član Upravnog vijeća CEENet-a (Central and Eastern European Networking Association) od 1999. do 2002. godine. Za svoj rad primila je CARNetove nagrade 1999 i 2008 godine.

Od 2002. godine djeluje kao predavač na Visokoj školi za turistički menadžment u Šibeniku odnosno od 2005 na Veleučilištu u Šibeniku.

Tijekom 2006 godine je vodila uspostavu L3A - Life Long Learning Akademije gdje danas djeluje kao predavač i konzultant.

Gospođa Vrga stekla je diplomu inženjera na Fakultetu elektronike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, titulu MBA pri Poslovnoj školi Bled u Sloveniji, a dodatno obrazovanje stjecala je na J. F. Kennedy School of Government pri Sveučilištu Harvard u Sjedinjenim američkim državama, u Management Centre Europe u Briselu te na brojnim međunarodnim skupovima i seminarima