CV - Roberto D. Gavazzi

 


Predavači - Dr. Roberto D. Gavazzi
Curriculum Vitae
 
Predavač: Bob Gibson, PMP
Dr. Roberto D. Gavazzi
Business Management Consultants
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dr. Gavazzi je 25 godina radio za Exxon Chemicals, izvršavajući izvršne poslove s globalnom odgovornošću za odjele Proizvodna tehnologija (ManufacturingTechnology), Poslovne aktivnosti i planiranje (OperationsandPlanning), Ulaganja (Investments), Potpuno upravljanje kvalitetom i kulturalna promjena (TQMandCulturalChange), Nabava i logistika (PurchasingandLogistics). Rad po čitavome svijetu bio je izvrsna prilika za učenje uz kulturalnu različitost i pitanja organizacijskog razvoja (O. D. issues), kao i mogućnost za testiranje naprednih upravljačkih pristupa u suradnji s liderima i tvrtkama svjetske klase. Roberto je upravljao projektima koji su uključivali dizajn, izgradnju i početak rada pogona po Europi, SAD-u, Latinskoj Americi te Dalekom i Bliskom Istoku. Uz to, vodio je i projekte redizajniranja i/ili atestiranja međunarodnih mreža.

Od 1992. godine Roberto radi kao nezavisni konzultant i nudi praktično međunarodno iskustvo zajedno s mekim vještinama koje se stječu specifičnom obukom, kao što su komunikacije, inovativno rješavanje problema timskim radom (ITP - innovativeteamworkproblem), neuro-lingvističko programiranje (NLP – neuro-linguistic programming). Zahvaljujući svom obrazovanju, sposoban je savladati različite situacije u radnom okruženju te osjećati se ugodno radeći na svakoj organizacijskoj razini na engleskom, francuskom i talijanskom govornom području.
Tvrtke za koje je radio pripadaju nizu različitih sektora, kao što su financijske institucije, maloprodaja, petrokemija, uređaji, prehrana, inženjering i zdravstvena zaštita.

Roberto posjeduje doktorsku titulu iz kemijskog inženjeringa Politehničkog sveučilišta u Milanu te diplomu iz menadžmenta operacija IMD-a. Ovlašteni je glavni procjenitelj za Britanski institut za norme, stariji član Američkog društva za kvalitetu te član talijanskog Udruženja industrijskih menadžera. Član je Fakulteta i predavač u Centru za menadžment Europe u Bruxellesu, kao i na talijanskim vodećim sveučilištima i udruženjima.